Clătite de cartofi, dovlecei și ceapă verde
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Clătitele cu cartofi, dovlecei și ceapă verde ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, dovlecei, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Clatite Cu Ceapa Verde, Clătite cu creveți și ceapă verde, și Clătite Asiatice Cu Busuioc Și Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; se scurge și se răcește. Cartofi mărunțiți.
Apăsați dovlecelul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin piper) într-un castron mare.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (lapte prin ouă); se adaugă la amestecul de făină, amestecând până se omogenizează. Îndoiți cartofii, dovleceii și ceapa.
Puneți aproximativ 1/4 cană de aluat pe o plită antiaderentă fierbinte sau o tigaie mare antiaderentă. Întoarceți clătitele când blaturile sunt acoperite cu bule și marginile arată fierte. Top clatite cu smantana si arpagic.