Clătite cu unt de arahide și jeleu
Untul de arahide și clătitele cu jeleu ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 933 calorii, 24g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de copt, apă, jeleu de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Clătite cu unt de arahide și jeleu, Clătite Cu Unt De Arahide Cu Topping De Jeleu, și Clătite cu unt de arahide și jeleu {cereale integrale}.
Instrucțiuni
Pentru a face siropul, încălziți jeleul de struguri într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 linguri de apă într-un castron mic. Când jeleul a devenit lichid, amestecați amestecul de amidon de porumb. Se fierbe până se ajunge la o consistență de sirop, aproximativ 5 până la 10 minute.
Într-o cratiță mică încălziți laptele la foc mic.
Se amestecă untul de arahide și se combină până se omogenizează complet, apoi se scoate de pe foc.
Într-un bol mare de amestecare adăugați amestecul de copt. Se amestecă amestecul de ouă și lapte și se combină până se încorporează.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Puneți o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu. Pulverizați-l cu spray de gătit. Puneți 1/4 cană de aluat de clătite în centrul tigaiei și gătiți până se rumenesc. Aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Când bulele din Centrul clătitei s-au dezumflat, răsturnați și gătiți cealaltă parte. Depozitați pe o tavă de foi în cuptorul preîncălzit pentru a se încălzi în timp ce faceți restul clătitelor.
Transferați clătitele într-un platou mare de servire și serviți cu sirop de struguri cald.