Clătite Cu Mere

Clătite Cu Mere
Reteta de mere Crepes ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. Pentru 73 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție conține 263 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, mere tarte, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Clătite Cu Mere, Crepe Crocante De Mere, și Clătite Cu Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluat de crep: într-un blender, făină pulsată, 1 lingură. zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ouă și lapte; amestecați până când amestecul este gros și nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
3
Se toarnă într-un castron și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Faceți umplutură: topiți untul într-o tigaie; adăugați mere. Saut, amestecând ocazional, până când merele încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu restul de 3 linguri. zahăr și scorțișoară și saut până când merele încep să se rumenească, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
ZahărZahăr
6
Se toarnă suc; gatiti 2 minute mai mult, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
7
Se ia de pe foc.
8
Bateti aluat. Dacă este necesar, subțire cu o lingură suplimentară de lapte (aluatul trebuie să aibă consistența cremei subțiri). Aburiți o tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit și încălziți la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, se toarnă în 1/4 cană de aluat. Înclinați rapid tigaia, astfel încât straturile de aluat să apară într-un strat subțire. Gatiti pana cand marginile incep sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute. Ridicați marginea crepului și, folosind degetele, răsturnați cu atenție. Gatiti 30 de secunde; transferați pe o farfurie. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat. Repetați cu aluatul rămas, aburind tigaia cu spray de gătit între crepe, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrepeCrepe
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
TigaieTigaie
PolonicPolonic
BatetiBateti
9
La foc mic, reîncălziți amestecul de mere. Îndoiți fiecare crep în sferturi. Aranjați 2 pe fiecare farfurie și deasupra cu o porție de amestec de mere și o păpușă de iaurt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
MărMăr

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amestecul Terra Blanca" ONYX " Mountain Bordeaux cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 103 de dolari pe sticlă.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " amestec Bordeaux de munte
Zmeura și cireșul cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimente moi și stejar prăjit pe nas. Arome netede, luxuriante de mure, cireș negru și cassis se înfășoară în jurul unui miez de taninuri complete, dar moi, structurate. Notele de cedru cu atingeri ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure înconjurate de o mare de ciocolată bogată pe gust.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista