Reteta de mere Crepes ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 50 minute. Pentru 73 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție conține 263 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, mere tarte, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Clătite Cu Mere, Crepe Crocante De Mere, și Clătite Cu Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți aluat de crep: într-un blender, făină pulsată, 1 lingură. zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ouă și lapte; amestecați până când amestecul este gros și nu rămân bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
3
Se toarnă într-un castron și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Faceți umplutură: topiți untul într-o tigaie; adăugați mere. Saut, amestecând ocazional, până când merele încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară cu restul de 3 linguri. zahăr și scorțișoară și saut până când merele încep să se rumenească, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
Zahăr
6
Se toarnă suc; gatiti 2 minute mai mult, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
7
Se ia de pe foc.
8
Bateti aluat. Dacă este necesar, subțire cu o lingură suplimentară de lapte (aluatul trebuie să aibă consistența cremei subțiri). Aburiți o tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit și încălziți la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, se toarnă în 1/4 cană de aluat. Înclinați rapid tigaia, astfel încât straturile de aluat să apară într-un strat subțire. Gatiti pana cand marginile incep sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute. Ridicați marginea crepului și, folosind degetele, răsturnați cu atenție. Gatiti 30 de secunde; transferați pe o farfurie. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat. Repetați cu aluatul rămas, aburind tigaia cu spray de gătit între crepe, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Crepe
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tigaie
Polonic
Bateti
9
La foc mic, reîncălziți amestecul de mere. Îndoiți fiecare crep în sferturi. Aranjați 2 pe fiecare farfurie și deasupra cu o porție de amestec de mere și o păpușă de iaurt, dacă doriți.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amestecul Terra Blanca" ONYX " Mountain Bordeaux cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 103 de dolari pe sticlă.