Clătite Cu Căpșuni Cu Ciocolată Dublă
Clătitele cu căpșuni cu ciocolată dublă sunt un fără gluten mâncare de dimineață. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 131 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, ouă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite Duble De Ciocolată, Clătite Duble De Ciocolată, și Clătite PB cu ciocolată dublă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ușor amestecul Bisquick, cacao, smântână, lapte, extract și ouă (nu exagerați; amestecul trebuie să fie aglomerat). Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Încălziți grătarul la tigaie de 191° sau 12 inci la foc mediu-mic. (Pentru a testa griddle, se presara cu cateva picaturi de apa. Dacă bulele sar în jur, căldura este potrivită.) Ungeți grătarul cu ulei vegetal dacă este necesar (sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire).
Pentru fiecare clătită, folosiți aluat de 1/4 cană; întindeți aluatul cu spatula de cauciuc la 4 inci în diametru. Gătiti clătitele până când sunt bule deasupra, umflate și uscate în jurul marginilor, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți alte părți până se rumenesc, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult. Se acoperă cu frișcă, căpșuni și sirop.