Căpșuni-banane Crepes este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căpșuni, nuci, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Clătite Cu Banane Cu Căpșuni, Clătite Cu Banane Cu Căpșuni, și Clătite Cu Banane Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele din crep până se omogenizează. Ungeți tigaia de 6 sau 7 inci cu spray de scurtare sau gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Pentru fiecare crep, se toarnă 2 linguri de aluat în tigaie; rotiți tigaia până când aluatul acoperă fundul. Gatiti pana se rumeneste. Slăbiți ușor marginea cu spatula metalică; întoarceți și gătiți cealaltă parte până se rumenesc. Stivați crepele în timp ce le scoateți din tigaie, așezând hârtie cerată între fiecare. Păstrați crepele acoperite pentru a preveni uscarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
2
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și zahărul cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Lingura aproximativ 3 linguri frisca jos centrul de fiecare crep; top cu 4 sau 5 felii de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Frișcă
Banane
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Rulați; acoperiți fiecare crep cu frișcă, căpșuni și nuci.