Clătite Cu Ciocolată Caldă
Clătitele cu ciocolată caldă sunt un fără gluten mâncare de dimineață. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 206 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, frișcă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Sos De Fudge Fierbinte, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția toppingurilor, cu un tel de sârmă până se omogenizează bine.
Încălziți grătarul antiaderent până la 375 F. sau tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. (Pentru a testa griddle, se presara cu cateva picaturi de apa. Dacă bulele sar în jur, căldura este potrivită.)
Periați cu ulei vegetal dacă este necesar sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire.
Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand se fierbe deasupra si se usuca in jurul marginilor. Întoarceți; gătiți cealaltă parte până se rumenesc în jurul marginilor.
Stropiți clătitele cu sirop cu aromă de ciocolată; se acoperă cu frișcă.
Se presară cu marshmallows și stropi de bomboane de ciocolată.