Clătite Cu Ceapă De Susan
Clatite de ceapa de susan este un vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 101 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți apă, ulei de canolan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clatite de susan si ardei iute cu tzatziki, Rețetă De Clătite De Orez Și Susan, și Panglica De Ceapă De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, semințele de susan, sarea și praful de copt într-un robot de bucătărie; pulsați doar până când sunt combinate.
Adăugați ulei și pulsați până când sunt combinate.
Adăugați ceapa; puls până se combină.
Adăugați apă; puls până când amestecul începe să dețină împreună (nu permit aluatul pentru a forma o minge).
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în 12 porții egale, modelând fiecare porțiune într-o minge. Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat (acoperiți porțiunile rămase pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare porție într-un cerc de 5 inci între 2 foi de folie de plastic grea. Stivați clătitele între straturi simple de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați 1 clătită în tigaie și gătiți timp de 20 de secunde sau până se rumenesc ușor. Întoarceți și gătiți 20 de secunde sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu spray de gătit și clătite rămase.
Tăiați fiecare clătită în 6 pene.