Clătite Cu Brânză Fără Gluten
Clătitele cu brânză fără gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 319 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cremă de brânză, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Clătite de cartofi dulci cu 2 ingrediente {fără gluten, fără lactate, fără nuci}, Clătitele mele fără gluten (și clătite lipicioase cu budincă de caramel!), și Clătite De Arțar Cu Banane Fără Gluten {Fără Zahăr Rafinat}.
Instrucțiuni
Tăiați crema de brânză pe lungime în patru bucăți.
Așezați pe o farfurie unsuroasă; acoperiți și congelați 8 ore sau peste noapte.
Tăiați crema de brânză în cuburi de 1/4 inch; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele rămase pentru clătite până se omogenizează bine. Se amestecă crema de brânză.
Încălziți grătarul la tigaie de 191° sau 12 inci la foc mediu-mare. (Pentru a testa griddle, se presara cu cateva picaturi de apa. Dacă bulele sar în jur, căldura este potrivită.) Ungeți grătarul cu ulei vegetal dacă este necesar (sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire).
Pentru fiecare clătită, turnați aproximativ 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până se rumenesc.
Într-un castron mic, amestecați căpșunile și siropul; serviți cu clătite.