Reteta Crepes cu banane și sos de alune-ciocolată ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această masă de dimineață are 469 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. Un amestec de făină, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Rețete similare sunt Clătite Cu Banane Sotate Și Ciocolată, Smoothie cu alune de ciocolată cu banane, și Frigarui de clătite fără Gluten cu făină de alune, banane și ciocolată pentru #Brunchweek.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti clătite, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Așezați făina, zahărul și sarea într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați 1 1/2 căni de lapte și ouă, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând cu un tel doar până se omogenizează. Acoperiți aluatul; se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 inci acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa; gatiti 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
9
Puneți crepa pe un prosop; păstrați cald. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Hârtie De Ceară
10
Pentru a pregăti sosul, combinați untul de alune-ciocolată, 2 linguri de lapte și vanilie într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Alune
Vanilie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
11
Curățați bananele și tăiați-le pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate transversal în 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
12
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Aranjați 4 bucăți de banane într-un singur strat în tigaie. Gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor. Întoarceți bucățile; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Scoateți bucățile de banane din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu bucățile de banane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Așezați 1 bucată de banană în centrul fiecărei crepe; pliați părțile laterale și capetele și așezați, cu cusătura în jos, pe o suprafață curată. Repetați procedura cu bucățile de banane rămase și clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Crepe
15
Puneți aproximativ 1 lingură de sos pe fiecare din cele 4 farfurii, întinzându-se pentru a acoperi centrul plăcilor. Aranjați 2 clătite pe fiecare farfurie; presărați cu zahăr pudră, dacă doriți.