Clătite Cu Aluat
Clatite aluat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 392 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare măcinată, apă caldă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Clătite cu aluat de afine / cu starter de aluat, Clătite Cu Aluat, și Clătite Cu Aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați drojdia și apa caldă. Lăsați amestecul să se odihnească (și lăsați drojdia să se dizolve) într-o zonă caldă a bucătăriei dvs., aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, combinați făina și zahărul. Pune deoparte.
Într-o oală sau cratiță la foc mediu, încălziți laptele până când este cald. Nu fierbeți și nu fierbeți.
Scoateți laptele de pe foc, adăugați 3 linguri de unt și turnați într-un bol pentru a-l răci ușor înainte de a amesteca cu celelalte ingrediente.
Se amestecă drojdia și amestecul de apă și se amestecă ușor în făină și zahăr. Finalizați amestecând amestecul de lapte. Acoperiți vasul cu un strat de folie de plastic și puneți-l deoparte într-un loc cald pentru a vă odihni aproximativ 1 oră. Ce să căutați: după aproximativ 1 oră (poate puțin mai mult), aluatul ar trebui să crească în volum și să fie oarecum "Bulbuc" în aparență. Acoperiți și refrigerați până a doua zi dimineață.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei timp de aproximativ 15 minute. Când este gata, amestecați ouăle și sarea.
Încălziți o tigaie mare din fontă (sau, dacă preferați, o tavă). Topiți 1 lingură de unt rămas. Lingurați aluatul.Gatiti fiecare clatita pentru cateva minute pana cand vedeti bule pe suprafata. Rotiți pe a doua parte, gătiți încă un minut. Când ați terminat, așezați-le pe o farfurie, păstrându-le acoperite cu folie la cuptor până când construiți un lot.