Clătite

Clătite
Crepes este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 111 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mărturisire # 145: am un lucru pentru CR appropes...ușor Nutella Cr Appropes, CR amperpes, și Clătite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, amestecați făina, laptele, oul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Încălziți o tigaie mare sau wok la foc mediu. Când tigaia este fierbinte adăugați o linguriță de unt și acoperiți ușor suprafața tigaiei cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Se toarnă un sfert de cană de aluat în tigaie și se înclină tigaia cu o mișcare circulară, astfel încât aluatul să acopere suprafața într-un strat neted și uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
După două minute, ridicați o margine a crepei cu o spatulă pentru a vedea dacă se rumeneste. Când partea inferioară a început să se rumenească, răsturnați creponul și gătiți cealaltă parte până se rumenește și ea; aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Repetați pașii 3 și 4 pentru a găti crepele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
6
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista