Elegant Cluster de struguri brânză ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 51 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, arpagic, Brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Elegant Brânză Torte, Platou Elegant cu brânză și fructe, și Salată ușoară elegantă de brânză de vaci și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială cu părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 177°.timp de 8 până la 12 minute sau până se rumenesc, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din tigaie; se răcește aproximativ 5 minute. Se toacă fin migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
În castron mediu, combinați crema de brânză, brânza Gorgonzola și arpagicul; se amestecă bine. Înfășurați aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză în jurul fiecărui strugure pentru a acoperi; se rulează în migdale tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Cremă De Brânză
Migdale
Brânză
Arpagic
Struguri
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați într-un singur strat în tigaie de 13x9 inci. Capac; la frigider cu cel puțin 1 oră sau până la 8 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Pentru a servi, dacă doriți, aranjați pe platoul de servire în formă de ciorchine de struguri; garnisiți cu pătrunjel sau frunze de struguri.