Clementine în sirop de ghimbir
Clementinele din siropul de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 291 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Piersici în sirop de ghimbir, Sirop De Arțar-Ghimbir, și Mango în sirop de ghimbir-mentă.
Instrucțiuni
Aduceți apa, zahărul, ghimbirul, cardamomul și anasonul stelat la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă abrupt, acoperit, 15 minute. Se strecoară siropul printr-o sită într-un bol, aruncând solidele. Se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 2 ore.
Tăiați coaja din Clementine, inclusiv toată miezul alb, cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați fructele în rondele groase de 1/4 inch și puneți-le într-un bol de servire.
Se adaugă siropul și se răcește, acoperit, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, presărați cu semințe de rodie (dacă utilizați).