Clementine Sorbetto

Clementine Sorbetto
Clementine Sorbetto este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sirop de porumb, suc de lămâie strecurat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chocolate Sorbetto, Sorbetto Cu Cireșe Dulci, și Sorbetto Cu Lămâie-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, fierbeți zahărul și 1/2 cană de apă la foc mare doar până când zahărul se dizolvă. Se amestecă siropul de porumb și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-un castron, combinați siropul cu sucurile. Înghețați un metal 9-in. tigaie pătrată. Congelați amestecul de suc într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați sorbetto în tigaia rece, acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați sorbetto să se înmoaie la frigider cu 20 de minute înainte de a servi în boluri răcite.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Faceți înainte: înghețați până la 1 săptămână.
6
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei aproximativ 30 de minute, apoi rupeți în bucăți. Rotiți în loturi într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi scoateți în vase răcite.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista