Clementine Sorbetto

Clementine Sorbetto
Clementine Sorbetto este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 130 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sirop de porumb, suc de lămâie strecurat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Chocolate Sorbetto, Sorbetto Cu Cireșe Dulci, și Sorbetto Cu Lămâie-Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, fierbeți zahărul și 1/2 cană de apă la foc mare doar până când zahărul se dizolvă. Se amestecă siropul de porumb și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un castron, combinați siropul cu sucurile. Înghețați un metal 9-in. tigaie pătrată. Congelați amestecul de suc într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați sorbetto în tigaia rece, acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați sorbetto să se înmoaie la frigider cu 20 de minute înainte de a servi în boluri răcite.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Faceți înainte: înghețați până la 1 săptămână.
6
Lăsați să se înmoaie la temperatura camerei aproximativ 30 de minute, apoi rupeți în bucăți. Rotiți în loturi într-un robot de bucătărie până se omogenizează, apoi scoateți în vase răcite.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista