Clementine cu bijuterii cu sos de vanilie
Clementine cu bijuterii cu sos de vanilie este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, iaurt de vanilie din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Clementine cu bijuterii cu sos de vanilie, Ingredientul Secret (vanilie): Tilapia cu crustă de migdale cu sos de vanilie, și Clementine Caramelizate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și oțetul într-o cratiță mică și grea. Aduceți la fierbere; gatiti 6 minute sau pana se rumenesc.
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul.
Așezați secțiunile de clementină într-un castron mare; se toarnă amestecul de zahăr peste secțiuni. Acoperiți și răciți 2 ore, amestecând ocazional.
Combinați laptele și iaurtul, amestecând cu un tel. Puneți amestecul de clementină în boluri individuale sau pahare cu tulpină și acoperiți cu amestecul de iaurt.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.