Clementina Margarita
Clementina Margaritan este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan băutură. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Dacă aveți la îndemână apă, limes, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați BBQ Margarita Tostadas de pui cu Jalapeno dulce Margarita Salsa, O Margarita portocalie de sânge Foarte Berry pentru Ziua Națională a Margaritei, și Quesadilla de pui Margarita cu Guacamole Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați coaja de clementină cu 1/2 cană de apă și 1/2 cană de zahăr. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu până când zahărul s-a dizolvat, apoi opriți focul și lăsați să se răcească.
Combinați sucul din Clementine, sucul de 1 var și siropul simplu răcit într-un ulcior mare. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați tequila, dacă doriți.
Într-o pungă resigilabilă combinați restul de 2 linguri de zahăr cu colorantul alimentar. Agitați și masați punga pentru a combina colorantul alimentar cu zahărul.
Pe o farfurie plată, combinați zahărul colorat și sarea și răspândiți uniform pe farfurie. Înmuiați jantele a 4 pahare de margarita în apă și apoi în amestecul de zahăr. Umpleți paharele cu gheață și distribuiți uniform Margarita între pahare.
Garnisiți cu felii de var și serviți.