Clemenceau 'd creveți din' Treme

Clemenceau 'd creveți din' Treme
O porție conține 473 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.07 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Delmonico Chicken Clemenceau, Succotash creol din ' Treme, și Parfaits de fulgi de ovăz și fructe de pădure proaspete cu cremă Chantilly de la ' Treme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Curățați și devein creveții, asigurându-vă că țineți capetele atașate. Aranjați creveții curățați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită, acoperiți cu folie de plastic și păstrați la frigider până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. frecați cartofii (dar nu coajați), uscați-i și puneți-i într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Aruncați ușor pentru a amesteca bine și acoperiți uniform cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Întindeți-le într-un singur strat pe o foaie de copt mare, cu margini. Împrăștiați crenguțele de cimbru și usturoiul zdrobit deasupra. Prăjiți până se înmoaie, 25 până la 30 de minute. (Cartofii pot fi făcuți cu până la 1 zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată. În timp ce apa se încălzește, pregătiți o baie de gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață, apoi adăugând suficientă apă doar pentru a acoperi gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați mazărea în apa clocotită și blanch doar până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Scurgeți mazărea și scufundați-le imediat în baia de gheață pentru a opri gătitul și a-și păstra culoarea. Folosind o lingură cu fante, scoateți-le din Baia de gheață și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Folosind un microplan sau cele mai mici găuri de pe o răzătoare de cutie, radeți fin coaja de lămâie. Puneți deoparte coaja. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați pielea lămâilor și aruncați-o. Peste un castron mic, supremați lămâile tăind ușor între fiecare segment pentru a îndepărta carnea, lăsând segmentele să cadă în castron în timp ce lucrați. Strângeți coaja și pulpa peste Supremele de lămâie pentru a extrage orice suc rămas și aruncați cojile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
MicroplanMicroplan
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Aduceți 1/4 cană de apă la fiert într-o cratiță mică setată la foc mediu-mare. Reduceți focul la minim și amestecați untul rece, câte 1 lingură, până când tot untul este topit și se formează un sos complet emulsionat. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
12
Dacă cartofii au fost fierți înainte de timp, încălziți-i într-un cuptor de 350 de litri F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Așezați mazărea de zahăr gătită într-o cratiță medie cu 2 linguri de apă și încălziți la foc mediu-mare până când este fierbinte. Se condimentează cu sare și piper. Puneți 2 linguri de sos de unt peste mazăre și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Se ia de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
15
Scoateți tava de creveți din frigider. Împărțiți uleiul de canola între 2 skillets mari antiaderente și încălziți la foc mediu-mare. (Alternativ, puteți găti creveții în 1 tigaie, dar în 2 loturi; ceea ce este important este să evitați supraaglomerarea tigaiei.) Condimentați creveții pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați creveții în tigăile fierbinți și căutați până când creveții încep să devină Opaci, 1 până la 1 1/2 minute. Întoarceți creveții și continuați să gătiți până când sunt fierți, cu 1 până la 1 1/2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
17
Aranjați cartofii și o lingură de mazăre de zahăr în centrul fiecăreia dintre cele șase farfurii mari, împreună cu 3 sau 4 creveți. Amestecați segmentele de lămâie, coaja și sucul în sosul de unt și lingurați sosul peste și în jurul creveților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
18
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista