Clatite Olandeze
Clătitele Olandeze ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,9 USD pe porție. O porție conține 694 calorii, 17g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână lapte, măr, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clatite Olandeze Pentru Copii, Clatite Olandeze Pentru Copii, și Mini Clatite Olandeze Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul de clătite combinând făina și sarea și piperul proaspăt măcinate. Faceți o fântână în centru și adăugați 1 ou întreg, 1 gălbenuș de ou și laptele treptat și bătând tot timpul. Puneți deoparte într-un loc răcoros timp de 2 ore. Se topește untul de 1 uncie în tigaie.
Adăugați-l în amestecul de aluat.
Se toarnă aluatul în tigaie și se rotește până când baza este acoperită uniform. Când partea superioară pare ceroasă, partea inferioară este gătită. Răsturnați folosind un cuțit de paletă. Gatiti usor si apoi intoarceti clatita din tigaie "a doua parte in sus" pe un vas de servire incalzit. (Această parte primește o gătire completă mai târziu, când este acoperită de slănină și friptă.)
Așezați felii de slănină deasupra și 1 lingură de sirop. Puneți vasul sub broiler și gătiți slănină timp de 2 1/2 minute. Între timp, pregătiți oa doua clătită. Când slănina este gătită, acoperiți-o cu a doua clătită. Aranjați felii subțiri de măr în jurul vârfului clătitelor. Praf cu zahăr și bucăți mici de unt moale. Reveniți la broiler până când merele sunt moi și glazurate - aproximativ 2 1/2 minute. Acum faceți sosul.
Încălziți 1/4 cană de sirop de arțar și smântâna într-o tigaie.
Amestecați săgeata și restul de 2 gălbenușuri de ou împreună și adăugați-le în tigaie. Pe măsură ce vine ușor la fierbere, adăugați un vârf de scorțișoară. Amestecați constant pentru a evita coagularea.
Se ia de pe foc când este gros și se toarnă peste clătite.
Serviți conductele fierbinți-imediat.