Clatite Norvegiene-Pannekaken

Clatite Norvegiene-Pannekaken
Clătite norvegiene-Pannekaken ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 28%. Încercați Clătite Norvegiene, Salată De Varză Norvegiană, și Norwegian Gravlax pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle și laptele în recipientul unui blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați făina, sarea și zahărul și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit sau unt. Scoateți aproximativ 1/4 cană de aluat în tigaie și înclinați tigaia pentru a acoperi fundul. Gatiti pana cand blatul pare uscat, aproximativ 30 de secunde. Glisați cu grijă o spatulă sub clătită și răsturnați. Gatiti cateva secunde pe cealalta parte, doar pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Scoateți pe o farfurie și repetați cu aluatul rămas.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista