Clatite Mexicane De Cartofi

Clatite mexicane de cartofi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, ulei vegetal, ouă pasteurizate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Clatite Mexicane De Cartofi, Clătite mexicane de ciocolată cu Dulce de Leche, și Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne).
Instrucțiuni
Curățați și radeți fin cartofii într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de condimente taco; se amestecă pentru a combina.
Încălziți tigaia de 12 inci (de preferință fontă) la foc mediu.
Adăugați ulei; întoarceți tigaia pentru a acoperi.
Formați amestecul de cartofi în 4 chiftele. Strângeți excesul de umiditate între degete; așezați în tigaie. Cu pancake turner, apăsați în jos pe fiecare clătită. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie; așezați 2 clătite pe fiecare farfurie de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Pentru a bracona ouă, umpleți cratița de 2 litri cu câțiva centimetri de apă și un strop de oțet alb.
Se încălzește până la foc mic (ar trebui să existe bule pe tot fundul și în interiorul cratiței, dar nu apar bule la suprafață). Rupeți 1 ou într-un vas mic. Folosind spatula sau lingura de lemn, face un jacuzzi în apă. Glisați cu grijă oul în centrul vârtejului. Gatiti oul 3-5 minute sau pana cand oul este alb si se clatina putin.
Scoateți oul cu lingura cu fante; așezați pe farfurie. Repetați cu ouăle rămase.
Puneți 1 lingură de guacamol pe fiecare clătită. Se acoperă fiecare cu 1 ou pocat.
Presărați blaturile cu sare, piper și coriandru rupt.