Clatite din grau integral cu piersici Baute

Clatite din grau integral cu piersici Baute
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Clătitele din grâu integral cu piersici bătute ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, fasolea de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Clatite din lapte integral cu piersici, Boozy piersici și miere crema Shortcakes, și Puppy Bellies & Peaches {clatite cu unt maro cu piersici glazurate} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță combinați piersici, brandy, fasole de vanilie și semințe răzuite și 2 linguri de zahăr și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand piersicile sunt moi, dar inca abia isi pastreaza forma, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Într-un castron mare amestecati împreună făină de grâu integral, praf de copt, sare, și restul de zahăr lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați lapte și ouă și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Când untul s-a topit, adăugați aluatul de clătite cu 1/4 cană, asigurându-vă că nu supraaglomerați tigaia. Când bulele încep să apară pe suprafața clătitei, răsturnați și continuați să gătiți până când ambele părți s-au rumenit, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați pe un platou de servire. Repetați cu aluatul rămas și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
7
Serviți clătite fierbinți acoperite cu piersici calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista