Clatite De Ovaz

Clatite De Ovaz
Clatite fulgi de ovăz ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. O porție conține 271 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Clatite De Ovaz, Clătite cu fulgi de ovăz Dee, și Clatite De Ovaz.

Instrucțiuni

1
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați zeama, untul și oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Încălziți o plită antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Lingură aproximativ 2 1/2 linguri aluat per clătită pe plită. Întoarceți clătitele când blaturile sunt acoperite cu bule; gatiti pana cand fundul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista