Clatite De Mazare
Clătitele de mazăre ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 494 calorii, 16g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de arpagic, mazăre mică, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.
Instrucțiuni
Pe o grătar mare la foc mediu, gătiți slănina până când este crocantă, 8 până la 10 minute, întorcându-se o dată.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se toarnă grăsimea și se lasă deoparte.
Bateți făina, zahărul, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și arpagicul. Într-un blender, amestecați zeama, untul și 1 cană de mazăre.
Adăugați ou; puls pentru a combina. Îndoiți amestecul de zară în ingrediente uscate până când se combină. Îndoiți restul de 1/2 cană de mazăre. Dacă aluatul este prea gros, adăugați 1 lingură. lapte.
Grătar cald la foc mediu; ungeți cu 2 lingurițe. grăsime de slănină rezervată. În loturi, aruncați 1/4 cană de aluat pe grătar. Gatiti pana cand partea inferioara a clatitelor este aurie, 2 minute. Întoarceți clătitele cu spatulă și gătiți încă 2 minute.
Serviți clătite cu slănină ruptă în bucăți mai mici, smântână și mai mult arpagic, dacă doriți.