Clatite de desert cu crema si fructe de padure
Clatite de desert cu crema si fructe de padure ar putea fi doar masa de dimineata pe care o cautati. Această rețetă face 8 porții cu 400 de calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, lapte, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Boabe în sos de cremă, Boabe cu cremă de vanilie pentru două, și Boabe cu sos de cremă.
Instrucțiuni
Folosind peeler de legume, îndepărtațicoaja de la lamaie in benzi lungi (partea galbenanumai).
Combinați jumătate din coaja de lămâie (rezervațialtă jumătate pentru o altă utilizare), 1 1/2 cești de lapte,zahăr și scorțișoară într-o cratiță mare.Se aduce la fierbere; se acoperă și se ia de pe foc.
Bateți restul de 1/2 cană de lapte,amidon de porumb și gălbenușuri de ou în castron mediupentru a amesteca. Aduceți amestecul de lapte de lamaie lasimmer. Treceți treptat amestecul de gălbenuș înamestec de lapte de lamaie. Gatiti la foc mediupână când amestecul fierbe și se îngroașă, amestecândîn mod constant (crema va fi foarte groasă).Se strecoară în castron mediu. Apăsați plasticwrap direct pe suprafața cremei și refrigerați. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. A se păstra la frigider.
Bateți ouăle într-un castron mareamestecați.
Bateți în lapte, Pernod și sare.
Adăugațifăină și bateți aluatul pentru a se amesteca bine.
Încălziți tigaia cu diametrul de 10 inci cu fundul cu diametrul de 8 inci pe căldură medie-înaltă.
Adăugați aluat de 1/4 cană în tigaie și rotiți rapid bateria pentru a acoperi subțire fundul tigaiei. Gatiti pana la maro auriu pe fund, regland caldura pentru rumenire uniforma, aproximativ 1 1/2 minute. Se răstoarnă și se gătește până când se gătește și se rumenesc în pete, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu hârtie pergament. Repetați cu resturile, așezând hârtie pergament între fiecare clătită. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Se acoperă cu folie și se dă la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Puneți acoperiteclătite în cuptor până se încălzește, aproximativ10 minute. Îndoiți clătite în jumătate, apoiîn jumătate din nou, formând triunghi.
Așezați 2 clătite pe fiecare farfurie. Lingura dollop ofcustard și dollop de frisca laoppanclakes.
Garnisiți clătitele cu proaspetezmeură și serviți.
Presarea ambalajului din plasticdirect pe suprafața cremeiprevine formarea unei piele pe măsură ce amestecul se răcește în frigider.