Clatite De Ciuperci
Nevoie de un lactate gratuit și masa de dimineață vegetarian? Clătitele cu ciuperci ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ciuperci de chanterelle, sare și piper kosher, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Clătite vegane cu roșii și ciuperci, Clătite de orez brun și ciuperci, și Mini clătite de mazăre despicate cu gust de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați ciupercile.
Sotati toate ciupercile in 1 lingurita de ulei pana cand sunt fierte, adaugati ierburi proaspete si condimentati, dupa gust, cu sare si piper. Puneți deoparte, când se răcește, adăugați făină, ou bătut și ierburi proaspete tocate. Se amestecă pentru a combina bine.
Adăugați aproximativ 3 linguri de ulei pe tigaie și aruncați linguri de aluat de ciuperci (aproximativ 3 inci) în ulei. Se prăjește, întorcându-se o dată, până când ambele părți sunt ușor aurii.
Adăugați mai mult ulei, dacă este necesar, pentru a prăji restul de aluat. (Vă rugăm să rețineți că făina diferită absoarbe cantități diferite de lichid, poate fi necesar să adăugați mai multă făină.)