Clatite De Cartofi
Clatite reteta de cartofi este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Acest fel de mâncare are 170 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet de vin, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Cartofi (Clătite Cu Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Clatite De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Radeți 5 dintre cartofi pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie. Aruncați cartofii cu oțetul și puneți-l într-o strecurătoare de plasă.
Așezați câteva farfurii deasupra cartofilor și cântăriți cartofii în jos pentru a încerca să stoarceți excesul de apă.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Tăiați restul de 3 cartofi în 6 bucăți fiecare.
Puneți-le într-o cratiță cu usturoiul. Acoperiți cartofii cu apă cu aproximativ 1 inch. Condimentează apa generos cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe până se înmoaie furculița, 10 până la 12 minute. Se strecoară și, în timp ce cartofii sunt încă fierbinți, se trec printr-o moară de alimente sau se amestecă cu un masher de cartofi.
Combinați cartofii rași și piureul de cartofi. Într-un vas mic, bateți cele 2 ouă și adăugați la amestecul de cartofi. Se condimentează cu sare.
Înveliți o tigaie mare sau o tigaie din fontă cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu. Faceți un patty de 3 inci cu amestecul de cartofi, gătiți-l și mâncați-l pentru a vă asigura că amestecul de cartofi este condimentat perfect. Re-sezon, dacă este necesar.
Lucrând în loturi, faceți și gătiți toate clătitele, până când sunt maro și crocante și fierte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Ștergeți clătitele pe prosoape de hârtie și presărați cu sare. Țineți o tavă pentru a menține cald în cuptor până la servire.