Clatite De Baza

Clatite De Baza
Clătitele de bază ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 405 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Clatite De Baza, Clătitele Tale De Bază De Weekend, și Clătite De Bază Din Lapte Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Introduceți o foaie de copt prevăzută cu o grătar în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu până se combină uniform; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună laptele sau Zara, 1/2 cană de ulei sau unt și ouăle, zahărul și vanilia într-un castron mare până când ouăle sunt spumoase și zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte și amestecați până când se amestecă și se umezește (aluatul va fi cocoloaș), aproximativ 50 de lovituri. Puneți aluatul deoparte sau acoperiți și păstrați-l la frigider până la 12 ore. (Dacă aluatul a fost refrigerat, amestecați înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
6
Încălziți o tigaie mare din fontă condimentată, o tigaie sau o grătar la foc mediu. Testați pentru a vedea dacă tigaia este suficient de fierbinte stropind câteva picături de apă rece în ea: dacă apa sare și pulverizează, tigaia este gata de utilizare; dacă se evaporă instantaneu, tigaia este prea fierbinte. Odată ce tigaia este gata, folosiți un prosop de hârtie pentru a o freca cu restul de 1 linguriță de ulei sau unt.Puneți aluatul de clătite în tigaie: 1/2 cană pentru clătite mari (6 inci) sau 1/4 cană pentru clătite mai mici (4 inci). Gatiti pana cand bulele acopera complet partea de sus, aproximativ 3 pana la 4 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până când fundul se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
PolonicPolonic
7
Transferați clătitele pe foaia de copt din cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Serviți imediat cu fructe proaspete, unt și sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista