Clasic Pavlova

Clasic Pavlova
Classic Pavlova ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, albușuri de ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts, și Pavlova pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 135°. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Pentru a face bezea: dacă zahărul dvs. nu este superfin, rotiți-l în robotul de bucătărie timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se amestecă bine zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
4
Combinați albușurile de ou și oțetul sau crema de tartru într-un castron mare, curat și uscat și bateți la viteză medie-mare (cu un mixer de stand) sau la viteză mare (cu un mixer portabil) până când albușurile de ou sunt albe cremoase și păstrează o formă moale când bătătoarele sunt ridicate. Adăugați treptat amestecul de zahăr o linguriță îngrămădită la un moment dat, luând 2 1/2-3 minute în total; ar trebui să aveți o bezea foarte rigidă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
5
Pentru a face 8 pavlovas individuale: scoateți 4 porții egale de bezea pe fiecare foaie de copt căptușită, distanțate bine. Sculptați fiecare porțiune într-o cupolă mică, cu diametrul de aproximativ 4 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți 1 oră, până când pavlovele sunt roz auriu și cruste la suprafață și marshmallow-Y în interior, rotind foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea timpului de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Puneți foile de copt pe un suport pentru a se răci complet (pavlovas se poate scufunda puțin). Dacă nu serviți pavlovele în aceeași zi, acoperiți bezeaua liber și lăsați la temperatura camerei; se păstrează câteva zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Pentru a asambla desertul: într-un castron mediu, bateți smântâna, cu vanilia, dacă folosiți, până când este aproape rigidă. Topiți bezea cu frișcă și garnisiți cu fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
CremăCremă
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista