Clasic Pavlova
Classic Pavlova ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, albușuri de ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts, și Pavlova pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 135°. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Pentru a face bezea: dacă zahărul dvs. nu este superfin, rotiți-l în robotul de bucătărie timp de 15 secunde.
Se amestecă bine zahărul și amidonul de porumb.
Combinați albușurile de ou și oțetul sau crema de tartru într-un castron mare, curat și uscat și bateți la viteză medie-mare (cu un mixer de stand) sau la viteză mare (cu un mixer portabil) până când albușurile de ou sunt albe cremoase și păstrează o formă moale când bătătoarele sunt ridicate. Adăugați treptat amestecul de zahăr o linguriță îngrămădită la un moment dat, luând 2 1/2-3 minute în total; ar trebui să aveți o bezea foarte rigidă și cremoasă.
Pentru a face 8 pavlovas individuale: scoateți 4 porții egale de bezea pe fiecare foaie de copt căptușită, distanțate bine. Sculptați fiecare porțiune într-o cupolă mică, cu diametrul de aproximativ 4 1/2 inci.
Coaceți 1 oră, până când pavlovele sunt roz auriu și cruste la suprafață și marshmallow-Y în interior, rotind foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea timpului de coacere.
Puneți foile de copt pe un suport pentru a se răci complet (pavlovas se poate scufunda puțin). Dacă nu serviți pavlovele în aceeași zi, acoperiți bezeaua liber și lăsați la temperatura camerei; se păstrează câteva zile.
Pentru a asambla desertul: într-un castron mediu, bateți smântâna, cu vanilia, dacă folosiți, până când este aproape rigidă. Topiți bezea cu frișcă și garnisiți cu fructele.