Clasic New Orleans Muffuletta Sandwich
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați clasicul Sandwich Muffuletta din New Orleans. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1419 calorii, 88G de proteine, și 111g de grăsime fiecare. Un amestec de capere, rulou, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 392 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Amestec de ulei în stil New Orleans pentru sandviș Muffuletta, New Orleans Muffuletta, și Muffuletta În Stil New Orleans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați măslinele, caperele, ardeii, pătrunjelul, giardiniera și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați să tăiați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch.
Transferați într-un castron.
Adăugați oțet și ulei de măsline și amestecați pentru a combina. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați salata de măsline să se odihnească peste noapte înainte de a continua să pășiți
Împărțiți rola de muffuletta în jumătate și întindeți fiecare suprafață tăiată generos cu salată de măsline, asigurându-vă că includeți sucurile atunci când răspândiți.
Puneți jumătate din soppressata pe jumătatea inferioară a cocului, urmată de jumătate din mortadella, jumătate din capicola și jumătate din provolone. Repetați straturile cu carnea și brânza rămase. Închideți sandvișurile și apăsați ușor pentru a comprima. Pentru cea mai bună aromă, înfășurați bine în hârtie sau plastic și lăsați să se odihnească timp de 1 oră înainte de servire.
Tăiați în pene triunghiulare pentru a servi.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Terras Gaudan O Rosal Albarino. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
De culoare galben-verzuie, acest vin are un nas generos de piersică coaptă, coajă de portocală, floare albă și măr copt; gura este rotundă cu indicii de mineralitate și miere. Se termină clare și curate dezvăluind structura uimitoare și echilibrul în aciditate.