Clasic italian Sub cu vinete prăjite

Clasic italian Sub cu vinete prăjite
Clasic italian Sub cu vinete prăjite ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 83g de proteine, 145g de grăsime, și un total de 1777 calorii. Pentru $ 8.61 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, salată iceberg, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vegetarian Italian Umplute Vinete Prăjite, Seitan Italian, Vinete Prăjite, Dovlecei, Usturoi Și Busuioc Penne, și (Brichetă) Parmigiana Clasică De Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați feliile de vinete pe o foaie de copt într-un singur strat și periați liberal cu pansamentul Italian de casă. Prăjiți la cuptor până când sunt fierte și aurii, 12 până la 15 minute. Construiți sandvișul pe rulouri cu mozzarella mai întâi, apoi salamul, capicola, prosciutto, mortadella, vinetele prăjite și deasupra cu salata verde, roșia și o ploaie generoasă de sos italian de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit3 Linguri Pesmet Asezonat, împărțit
MortadellaMortadella
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ProsciuttoProsciutto
CapicolaCapicola
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Servi în timp ce sablare Louis Prima.
4
Așezați oțetul, muștarul, zahărul, condimentele italiene, sarea, piperul, usturoiul și șalotele într-un blender sau robot de bucătărie. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet uleiul de măsline prin blenderul sau tubul de alimentare până când pansamentul este combinat și emulsionat. Reglați condimentul dacă este necesar; adăugați mai mult ulei dacă doriți să fie mai puțin acid. Păstrați pansamentul până la 2 săptămâni în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista