Clasic Italian Sub
Clasic italian Sub ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână măsline, Salam de piper crăpat oscar mayer, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui Italian Clasic, Cheesecake Italian Clasic, și Tiramisu Italian Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 1 felie de pâine cu maioneză. Umpleți feliile de pâine cu toate ingredientele rămase, cu excepția pansamentului.
Periați în afara sandvișului cu pansament.
Gatiti in tigaie la foc mediu 3 min. pe fiecare parte sau până când brânza este topită și sandvișul este maro auriu pe ambele părți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.