Clasic Gefilte Pește
Rețeta clasică de pește Gefilte este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. Această rețetă servește 26. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți masă matzah, rugați-vă vânzătorul de pește să macine peștele. cere-i să rezerve cozile, la 4 ouă, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pește Gefilte, Pește Gefilte La Cuptor, și Rețetă De Pește Gefilte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oasele rezervate, pielea și capetele de pește într-o cratiță largă, foarte mare, cu capac.
Adăugați apa și 2 lingurițe de sare și dați la fiert.
Îndepărtați spuma care se acumulează.
Feliați 1 ceapă în runde și adăugați împreună cu 3 morcovi.
Adăugați zahărul și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute în timp ce amestecul de pește este pregătit.
Așezați peștele măcinat într-un castron. Într-un robot de bucătărie tocați mărunt ceapa rămasă, morcovul rămas și păstârnacul; sau tocați-le cu mâna.
Adăugați legumele tocate la peștele măcinat.
Adăugați ouăle, pe rând, restul de linguriță de sare, piper și apa rece și amestecați bine. Se amestecă suficientă masă matzah pentru a face un amestec ușor și moale în forme ovale, de aproximativ 3 inci lungime. Luați ultimul cap de pește și umpleți cavitatea cu amestecul de pește măcinat.
Scoateți din cratiță ceapa, pielea, capul și oasele și readuceți bulionul la foc mic. Așezați ușor prăjiturile de pește în stocul de pește care fierbe. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute. Gustați lichidul în timp ce peștele gătește și adăugați condimente după gust. Agitați oala periodic, astfel încât prăjiturile de pește să nu se lipească. Când peștele gefilte este gătit, scoateți din apă și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.
Folosind o lingură cu fante, îndepărtați cu grijă peștele gefilte și aranjați pe un platou. Strecurați o parte din stoc peste pește, salvând restul într-un castron.
Feliați morcovii fierți în runde tăiate pe o diagonală de aproximativ 1/4 inch grosime.
Așezați o rundă de morcov deasupra fiecărei chiftele de pește gefilte.
Puneți capul de pește în centru și decorați ochii cu morcovi. Se răcește până este gata de servit.
Se servește cu o crenguță de pătrunjel și hrean.
Retipărit cu permisiunea Jewish Cooking in America, de Joan Nathan. 1998 Knopf
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.