Clasic Fierbinte Aripi
Classic Hot Wings ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 869 calorii. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 320 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cap la magazin și ridica unt, baie brânză, mai multe liniuțe sos fierbinte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Clasic Fierbinte Aripi, Aripi Clasice De Bivol, și Aripi Clasice De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Încălziți 3 inci de ulei de canola într-o oală grea la 375 grade F.
Adăugați jumătate din părțile aripii de pui în ulei și prăjiți-le până se rumenesc și se fierb complet, 5 până la 7 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu cealaltă jumătate a părților aripii. Într-o cratiță, încălziți sosul de cayenne și untul la foc mediu-mic.
Adăugați Worcestershire și sosul fierbinte.
Lăsați-l să se baloneze, apoi opriți focul.
Așezați aripile într-un vas rezistent la cuptor și turnați sosul fierbinte deasupra. Aruncați pentru a acoperi, apoi coaceți în cuptor timp de 15 minute.
Se servește cu baie de brânză albastră, bețișoare de țelină... și băutura ta preferată rece și acidulată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripi de pui în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.