Clasic Apple Crisp pentru Ziua Recunostintei
Clasic Apple Crisp pentru Ziua Recunostintei este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 525 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Serious Eats are 211 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisp Clasic De Mere, Crisp Clasic De Mere, și Crisp Clasic De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu un suport în centru. Pentru a face umplutura, combinați feliile de mere cu sucul de lămâie într-un bol mare de amestecare și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați zahărul, făina, scorțișoara, nucșoara și sarea și aruncați ușor până când merele sunt acoperite uniform cu alte ingrediente. Puneți o farfurie de plăcintă adâncă sau o caserolă de 2 litri pe o foaie de copt și turnați umplutura în farfurie sau caserolă.
Pentru a face toppingul, combinați ovăzul, zahărul brun, făina și untul într-un castron mic. Ciupiți toate ingredientele împreună cu degetele până când formează o crumble grosieră, fără făină liberă, ovăz sau zahăr. Distribuiți uniform toppingul peste amestecul de mere.
Coaceți până când toppingul este rumenit și umplutura este fierbinte și cu bule, aproximativ 65 de minute. Dacă toppingul începe să se rumenească prea mult, acoperiți-l ușor cu folie de aluminiu pe durata coacerii.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute și se servește cald.