Clamcakes

Clamcakes
Clamcakes este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 481 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, bere, suc de quahog și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, praful de copt, sarea și piperul alb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se amestecă bine.
3
Într-o oală prevăzută cu un termometru de ulei, încălziți uleiul de canola la 350 de grade. Folosind o măsură de 1/2 cană, scoateți un amestec de clamcake și aruncați cu grijă clamcakes în uleiul fierbinte. Prăjiți adânc în ulei de canola până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista