Clambake în bucătărie

Clambake în bucătărie
Clambake în bucătărie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 754 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.43 pe portie. Un amestec de sare, homari, până la 4 urechi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Bucătărie Clambake, Bucătărie Clambake, și Bucătărie Clambake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa în ulei într-o oală grea de 16 litri până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ingredientele rămase în oală în ordinea dată; acoperiți bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se fierbe la foc mediu-mare timp de 15 minute, doar până când aburul începe să scape; adăugați porumb. Reduceți focul la mediu; fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
4
Homarii ar trebui să fie gătite, cartofi și licitație de porumb și crustacee deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
HomarHomar
CartofiCartofi
PorumbPorumb
5
Folosiți o lingură cu fante pentru a aranja totul pe un platou; acoperiți cu homari tăiați în bucăți de dimensiuni de servire. Condimentează bulionul fierbinte după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista