Clambake Ușor De Vară

Clambake Ușor De Vară
Easy Summer Clambake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1164 calorii. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 6 fani. Dacă aveți la îndemână cartofi cu piele roșie, frunze de dafin, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este mare. Încercați Clambake, Clambake Cu O Oală, și Bucătărie Clambake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele în castron. Condimentează untul cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Așezați scoici și făină de porumb (pentru a ajuta la curățarea scoicilor de nisip) într-un castron sau oală foarte mare; umpleți cu suficientă apă sărată rece pentru a acoperi scoici. Puneți deoparte cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați un pătrat de 12 inci de pânză de brânză pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Așezați țelina, pătrunjelul, cimbru, frunzele de dafin și boabele de piper în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CimbruCimbru
4
Rulați și legați cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Așezați buchet garni în oală mare (cel puțin 18 litri). Umpleți jumătate oala cu apă rece și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați 1 homar cu capul înainte; oală de acoperire. Se fierbe până când homarul este aproape gătit și coaja devine roșu aprins, aproximativ 8 minute. Folosind clești, transferați homarul în castron. Repetați cu homarii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați cartofi și ceapă în oală. Scoateți lichidul de gătit într-un castron mare, lăsând suficient pentru a acoperi legumele; rezervați lichid în castron. Aduceți lichidul în oală pentru a fierbe. Capac; gatiti cartofii si ceapa 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Layer cârnați și porumb deasupra legumelor. Acoperiți; gatiti pana cand cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
PorumbPorumb
9
Clătiți bine scoicile. Aranjați scoici deasupra porumbului și cârnaților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
ScoiciScoici
PorumbPorumb
10
Așezați homari deasupra scoicilor. Acoperiți bine vasul cu capac sau, dacă este necesar, acoperiți bine cu foi mari de folie suprapuse. Se fierbe până se deschid scoicile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se ia de pe foc.
12
Transferați homarii pe suprafața de lucru, cu coaja în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
13
Așezați vârful cuțitului mare în centrul a 1 homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
14
Tăiați homarul pe lungime în jumătate de la centru până la capătul capului (cuțitul ar putea să nu taie coaja), apoi tăiați homarul în jumătate de la centru până la capătul cozii. Dacă este necesar, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia coaja. Repetați cu homarii rămași. Scoici de movilă (aruncând orice care nu s-a deschis), homari și cârnați pe platou mare; rezervați bulion de gătit în oală. Surround fructe de mare cu porumb, cartofi și, dacă se dorește, ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CartofiCartofi
CârnațiCârnați
Fructe De MareFructe De Mare
CeapăCeapă
BulionBulion
ScoiciScoici
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Presărați legumele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
16
Se presară pătrunjel; se ornează cu pene de lămâie. Acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Topiți untul condimentat în cratiță; împărțiți între 6 ramekine. Aruncați buchetul garni din oală. Gustă bulion; condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
UntUnt
PiperPiper
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Adăugați o parte din lichidul de gătit rezervat pentru homar dacă bulionul este prea sărat. Aduceți bulionul la fiert; împărțiți între 6 căni de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
BulionBulion
SupăSupă
19
Serviți unt și bulion condimentat alături de legume, cârnați și fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CârnațiCârnați
Fructe De MareFructe De Mare
UntUnt
BulionBulion

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista