Clam Bake
Scoica coace este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru $ 5.17 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 705 calorii, 37g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ceapă, ardei, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Clam Bake, O Oală Scoica Coace, și Clam Umplutura Coace.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-o oală mare de paste cu o strecurătoare și fierbeți până când scoicile se deschid și porumbul este fraged. Se strecoară lichidul și se aruncă ingredientele pe o masă mare pentru o sărbătoare festivă grozavă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.