Cjarsons
Cjarsons ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. O porție conține 662 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallions, frunze de salvie, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până coacăze ai putea urma acest curs principal cu O Budincă De Sac Cu Coacăze ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare sunt .
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Faceți o fântână cu făina și așezați ricotta, ricotta afumată, ouă, sare, coacăze, ciocolată, nucșoară, coajă de lămâie, scallions și pătrunjel în centru. Încorporați totul cu mâinile pentru a forma un aluat. Împărțiți aluatul în 4 bucăți și rotiți-l într-un diblu sau tub de aproximativ 1 inch grosime. Aplatiza tubul la aproximativ 1/4-inch grosime și se taie în bucăți de 1 1/2-inch lung. Acestea se numesc cjarsons. Aruncați cjarsonii în apă clocotită și gătiți până plutesc, aproximativ 5 până la 7 minute. Între timp, așezați bulionul de pui, salvia și untul într-o tigaie de 12 până la 14 inci și dați la fiert.
Scurgeți cjarsonii și aruncați în tigaie cu amestec de unt. Aruncați pentru a acoperi și a servi.