Cizmar Ușor De Fructe
Easy Fruit Cobbler este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 210 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Ușor Ca Placinta Fructe Cizmar, Prea Ușor De Fructe Cizmar, și Cizmar Ușor De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Topiți untul într-un vas de copt de 9 x 9 inch.
Amestecați făina, praful de copt, zahărul și laptele.
Se toarnă aluatul în vasul de copt peste unt.
Presărați fructe deasupra aluatului, nu amestecați.
Coaceți timp de 1 oră sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.