Cizmar Ușor De Cireșe
Easy Cherry Cobbler ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, amestec de biscuiți/coacere, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Cizmar Ușor De Cireșe, Cizmar Ușor De Cireșe, și Cizmar Ușor De Cireșe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați umplutura de plăcintă și extrageți; răspândit într-un 9-in. placă de plăcintă adâncă.
Se coace, neacoperit,la 400 km. 10 minute.
Între timp, într-un castron, combinați amestecul de copt și 2 linguri de zahăr. Într-un alt castron, combinați laptele și margarina. Se amestecă amestecul de lapte în ingrediente uscate până se formează un aluat moale.
Aruncați aluatul cu linguri peste umplutura de plăcintă încălzită.
Se presară cu zahărul rămas.
Se coace, neacoperit, la 400 de minute, timp de 20-25 de minute, până când toppingul se rumeneste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel
Sherry cremă, vin spumant și Port sunt alegeri excelente pentru Cizmar. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "