Cizmar de smochine și zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul cu smochine și zmeură. Această rețetă vegană servește 8 și costă $3.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 544 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de zahăr brun ferm, smochine, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zmeură Cizmar, Plăcintă Cu Zmeură, și Cocktail De Zmeură.
Instrucțiuni
Combinați jumătate de smochine, jumătate de zmeură și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță și gătiți, amestecând ocazional, la foc mic 40 de minute sau până când amestecul de smochine este îngroșat. Se amestecă smochinele și zmeura rămase și se ia de pe foc.
Scoateți și aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Puneți jumătate din amestecul de smochine într-un vas de copt ușor uns de 2 litri, rezervând cealaltă jumătate.
Rulați fiecare bucată într-un cerc de 12 inci.
Tăiați 1 bucată în benzi de 1 inch; pus deoparte.
Așezați bucata rămasă deasupra amestecului de smochine în vasul de copt.
Coaceți la 475 timp de 12 minute.
Lingura rămasă amestec de smochine peste crusta coaptă; aranjați benzi rezervate într-un design de zăbrele peste umplutură.
Coaceți 14 minute sau până devin aurii.