Cizmar de piersici și zmeură

Cizmar de piersici și zmeură
Reteta piersic și zmeură Cizmar ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură Peach Cobbler, Cizmar De Piersici-Zmeură, și Cobbler Cu Zmeură De Piersici.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°. fundul ușor de unt și partea laterală a plăcii de plăcintă cu adâncime de 9x1 1/2 inch sau a caserolei de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați piersicile, zmeura, zahărul granulat, amidonul de porumb și nucșoara într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ZmeurăZmeură
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 10 minute. Lingură în farfurie plăcintă.
4
Se amestecă împreună ingredientele rămase în același castron până se formează aluatul. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când fructele sunt bulbucate și toppingul este maro auriu și bine copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista