Cizmar de piersici și zmeură
Reteta piersic și zmeură Cizmar ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură Peach Cobbler, Cizmar De Piersici-Zmeură, și Cobbler Cu Zmeură De Piersici.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. fundul ușor de unt și partea laterală a plăcii de plăcintă cu adâncime de 9x1 1/2 inch sau a caserolei de 2 litri.
Amestecați piersicile, zmeura, zahărul granulat, amidonul de porumb și nucșoara într-un castron mare.
Lăsați să stea 10 minute. Lingură în farfurie plăcintă.
Se amestecă împreună ingredientele rămase în același castron până se formează aluatul. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de fructe.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când fructele sunt bulbucate și toppingul este maro auriu și bine copt.