Cizmar de piersici
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Peach Cobbler ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 269 de calorii, 4 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, amidon de porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 35 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor din sud. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32%. Rețete similare sunt Old Fashioned Peach Cobbler (AKA Peach Puzzle), Best Peach Cobbler Ever și Peach Cobbler.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă piersici. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5-8 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă într-un 1-qt uns. vas de copt.
Într-un castron, amestecați amestecul de biscuiți și zahărul. Se amestecă laptele și uleiul până se umezesc. Pică cu linguri peste piersici.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel
Cobbler poate fi asociat cu Crem Sherry, Vin spumant și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "