Cizmar De Mure Sfărâmicios

Cizmar De Mure Sfărâmicios
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul de mure sfărâmicios. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 47 cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Dacă aveți la îndemână condimente pentru plăcintă cu dovleac, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Blackberry Cobbler, Blackberry Cobbler, și Blackberry Cobbler.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o cratiță, bateți amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă rece până când se combină bine și se omogenizează. Se amestecă murele, zahărul alb și 1/2 cană de zahăr brun și se fierbe la foc mediu. Se amestecă până când umplutura se îngroașă, aproximativ 2 minute, apoi se ia de pe foc și se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se toarnă într-un vas de copt de 9x13 inci; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Într-un castron, amestecați firimiturile de fulgi de porumb, făina, ovăzul rulat, 1/3 cană zahăr brun, condimentul plăcintei cu dovleac și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Tăiați 1/4 cană de unt cu un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; se amestecă în apă, câte 1 lingură, doar până când crusta începe să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
6
Presărați crusta peste fructe de pădure și stropiți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți cizmarul în cuptorul preîncălzit până când crusta începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Porniți broilerul cuptorului și fierbeți cizmarul până când crusta se rumeneste, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista