Cizmar De Mere Cu Smântână
Sour Cream Apple Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți suc de mere, făină, mere Granny smith și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smântână De Cireșe, Peach Berry Cizmar cu biscuiți smântână, și BlackBerry-piersic Cizmar cu reteta biscuiti smantana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Înveliți un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit; deoparte.
Bateti impreuna indulcitorul granulat SPLENDA XV, faina, scortisoara, sucul de mere, sucul de lamaie si coaja de lamaie intr-un castron mediu; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați mere și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, 8 minute. Se amestecă amestecul de suc de mere și se aduce la fierbere; se amestecă stafidele, dacă se dorește. Se amestecă amestecul de mere în vasul de copt pregătit.
Combinați făina, îndulcitorul granulat SPLENDA, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea în vasul unui robot de bucătărie; adăugați unt și puls până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Transferați amestecul într-un castron mediu; amestecați smântâna, laptele și vanilia. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul de mere; coaceți 25 de minute sau până când toppingul este ușor rumenit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.