Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Cizmarul de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $3.41 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, praf de copt, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic, Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, și Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa si saut-ul pana devine auriu, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați următoarele 7 in-grediente și amestecați 1 minut.
4
Adăugați bulion și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt aproape fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna, ciupercile shiitake, mazărea și arpagicul. Condimentează după gust cu sare. Aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Legume
Arpagic
Bulion
Cremă
Apă
Mazăre
Sare
5
Se amestecă restul de 1 lingură de unt și făină într-un castron mic pentru a se amesteca. Se amestecă în amestecul de legume; se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Împărțiți amestecul de legume între șase sufle de 2 cani sau vase de copt; pus deoparte. (Poate fi pregătit cu 1 1/2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Preîncălziți cuptorul la 425 km. F. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Arpagic
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul re-sembles masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Condimente Uscate Freca
3
Adăugați ouăle și laptele și amestecați până se formează aluat moale umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
Lapte
4
Întoarceți aluatul pe suprafața cu făină generoasă. Frământați ușor doar pentru a combina. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale; scoateți fiecare bucată la o rundă de 31/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Așezați 1 aluat rotund deasupra umpluturii de legume în fiecare fel de mâncare (unele umpluturi vor apărea în jurul marginilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Aluat
6
Așezați vasele pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți până când toppingul este auriu și amestecul de legume este încălzit, aproximativ 18 minute.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.