Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic

Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați Cizmarul de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $3.41 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, praf de copt, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Cizmar de legume rădăcinoase cu Topping de biscuiți de arpagic, Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin, și Plăcintă cu legume rădăcinoase și ciuperci cu Topping de biscuiți de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa si saut-ul pana devine auriu, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați următoarele 7 in-grediente și amestecați 1 minut.
4
Adăugați bulion și 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt aproape fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna, ciupercile shiitake, mazărea și arpagicul. Condimentează după gust cu sare. Aduceți amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
LegumeLegume
ArpagicArpagic
BulionBulion
CremăCremă
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare
5
Se amestecă restul de 1 lingură de unt și făină într-un castron mic pentru a se amesteca. Se amestecă în amestecul de legume; se fierbe până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Împărțiți amestecul de legume între șase sufle de 2 cani sau vase de copt; pus deoparte. (Poate fi pregătit cu 1 1/2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
1
Preîncălziți cuptorul la 425 km. F. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ArpagicArpagic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați unt; frecați cu vârful degetelor până când amestecul re-sembles masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Adăugați ouăle și laptele și amestecați până se formează aluat moale umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
LapteLapte
4
Întoarceți aluatul pe suprafața cu făină generoasă. Frământați ușor doar pentru a combina. Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale; scoateți fiecare bucată la o rundă de 31/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați 1 aluat rotund deasupra umpluturii de legume în fiecare fel de mâncare (unele umpluturi vor apărea în jurul marginilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
AluatAluat
6
Așezați vasele pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până când toppingul este auriu și amestecul de legume este încălzit, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Se servește fierbinte.

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPrune sau alte fructe fiertePrune sau alte fructe fierte11 lingură de oregano uscat1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1lingura. otet de vin rosumorcov, decojit, tăiat în bucăți de 1/2 inchmorcov, decojit, tăiat în bucăți de 1/2 inch14pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpachet ciuperci porcini uscatepachet ciuperci porcini uscate2Bucăți de caramele Heath Bar1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelatămazăre congelată1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace tăiate cubulețeciuperci shiitake proaspete, cu tulpină, capace tăiate cubulețe227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOnapi, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inchnapi, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inch62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat răcit, tăiat în bucăți de 1/2 inchunt nesărat răcit, tăiat în bucăți de 1/2 inch411pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/2 cană nuci de pin, prăjite1/2 cană nuci de pin, prăjite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhrean proaspăt sau scurs, ras fin, preparathrean proaspăt sau scurs, ras fin, preparat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbudincă instantă de lămâiebudincă instantă de lămâie680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcartofi cu coajă albă, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inch (aproximativ 3 2/3 căni)cartofi cu coajă albă, curățați, tăiați în bucăți de 1/2 inch (aproximativ 3 2/3 căni)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista