Cizmarul de cireșe-caise necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de zahăr, caise, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de cireșe și caise, Cizmar De Cireșe-Caise, și Cizmar De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 11x7x2-inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Răspândiți uniform în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă următoarele 5 ingrediente. Lingura topping peste umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Coaceți cizmarul până când toppingul este maro auriu și sucurile din umplutură clocotesc gros la margini, aproximativ 50 de minute.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.