Cizmar de caise cu sos de cremă
Cizmar de caise cu sos de cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 742 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, migdale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cizmar de pere și afine cu sos de cremă infuzat cu citrice, Tort de budincă de caise-Bulgur cu sos de cremă, și Cizmar delicios cu cremă de fructe de pădure – răsfățul săptămânii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați caisele și apa într-o cratiță; lăsați să stea 8 ore.
Se amestecă 2 1/2 căni de zahăr; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana fierbe amestecul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute. Descoperiți și creșteți căldura la mediu-mare; gatiti, amestecand des, 8-10 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă extracte și, dacă se dorește, lichior; rece.
Desfaceți 1 bucată și apăsați liniile de pliere.
Tăiați pentru a se potrivi în fundul unui vas de copt adânc de 2 litri, rezervând excesul de patiserie.
Puneți jumătate din amestecul de caise în vas; se acoperă cu produse de patiserie rezervate.
Coaceți la 475 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor. Lingura rămasă amestec de caise peste patiserie;rece.
Desfaceți bucata rămasă; rulați la grosimea de 1/8 inch și tăiați-o în benzi de 1 inch. Aranjați într-un design de zăbrele peste amestecul de caise.
Coaceți la 475 timp de 15 minute; presărați cu 1 lingură de zahăr și migdale și coaceți încă 2 până la 3 minute.
Se servește cald cu sos de cremă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Von câștigătoare câștigurile Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.