Ciupercă în pâinea de mijloc
Ciuperca din mijlocul pâinii de carne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 839 calorii, 48G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, carne de vită măcinată, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pâine De Ciuperci, Pâine De Ciuperci, și Pâine De Ciuperci Înăbușită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare combinați cârnați, carne de vită, ouă, pesmet, ceapă, ardei gras, sare, piper și usturoi praf.
Rulați amestecul plat, 8 inci pe 8 inci pătrat.
Întindeți 1/2 cutie de supă peste pâinea de carne, înfășurați și sigilați marginile.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Adăugați supa rămasă și coaceți încă 20 de minute.